Rebecca Black-humor

Hahah, asså jag sitter och dör åt folks dåliga humor. Rebecca Black har varit internet-kändis i några veckor, och internet svämmar över av dåliga skämt om henne. Det går inte att hålla sig ifrån det. Jag tror att hon kommer bli stooor.

.

(Om någon konstigt nog har missat henne så är här hennes VÄLDIGT omtalade video till singeln Friday. Den är så usel, speciellt texten, men går inte att sluta lyssna på. Betyder det att den är bra? Men kom igen, tjejen är lika gammal som min lillebror!)

 

 


Kommentarer
Postat av: Hannah

Om det var en annan sångare hade den redan gått på radion min vän. Tyvärr. Men den är så dålig att den blir bra? <<

2011-03-26 @ 08:07:36
URL: http://somregndroppar.blogg.se/
Postat av: ananaspaj

O_OAlltså. Jag lyssnade/såg det här endast en gång... Det här är några saker jag tänkte på;1. Autotunen var verkligen jätte jobbig!

2. vadfan gjorde killen där mitt uppe i allt? o.0 Dessutom var det nästan som att han blev avbruten. (Klantigt klippt) De skulle ha låtit henne sång överlappa hans sång.

3. Så tråkig melodi. Enformig. Hon skulle åtminstone ha haft nå stämmor lite här och var. Tycker inte att det gills som stämmor om man wailar. Alternativt att killen och tjejen skulle sjunga tillsammans på slutet. o.0 That would have make more sense o.0

4. Texten var ju verkligen... Uhm... Ja...

5. Den här låten är så extremt wannabe!! o.0Vad gäller videon var den dålig. En viss del av den var bara jobbig för ögonen, och epilepsiframkallande. (Sticket, precis innan killen började sjunga) Åtminstone början så var hennes mimande inte heller synkat med musiken. Efter ett tag blev det bättre med synken, men inte bra. Och så fult med att folket applåderar på slutet men att det inte hörs o.0Ursäkta för en lång jobbig kommentar, men nu ska jag gå tillbaka till mitt liv och låta bli att lyssna på den här låten igen. o.0 (nej, jag hade aldrig hört den förut)

2011-03-31 @ 13:24:04
URL: http://sumogiraffe.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0