Top 5 Holländska sångerskor;

Haha, jag vet, konstig lista egentligen! Men konstigt är väl bara bra. Tänkte alltså tipsa om mina 5 favoritsångerskor från Holland. Vi kör igång:
.
5. Nikki
Att börja med att säga att hon är vinnare av holländska Idol är kanske inte så lockande. Men hon har en del bra låtar! Rekomenderas om du gillar Kelly Clarkson
.
4. Ilse DeLange
Ganska typisk holländsk sångerska.  Gillar!
.
3. Stevie Ann
Har inte mycket musik med henne, men hennes cover av Queen-låten One Year of Love är så grym att den kan spelas länge på repeat! Så vackert!
.
2. Krezip
Detta är egentligen en grupp, men eftersom det är en tjej som sjunger tycker jag att dom kan får vara med på listan. Ibland har jag Krezip-perioder, precis som jag just nu har en Adele-period. Dom är grymma iallafall. Älskar sångerskans röst!
.
1. Anouk
Ingen betänketid här inte. Förutom P!nk så är Anouk nog min stora musikfavorit. Hennes musik är så fantastisk, och det är inte konstigt att hon är den kändaste av alla på den här listan, även utanför Holland. Hennes röst, hennes låtar, hennes allt. Jag tror hon är den artist jag har mest musik med faktiskt, och hennes debutalbum från 97 är nog min favoritskiva. Hon är grymt bra helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0