Bingo, te-mys, fest och så vidare...

Nu är det bara ett fåtal dagar kvar innan det är dags att ta tåget (!!!) upp till Umeå och fira jul. Eftersom förra julen spenderades i New York känner jag mig i år ännu mer taggad än vanligt på dopp i grytan och Kalle Anka. Innan jag lämnar Göteborg för några dagar så tänkte jag att jag borde lägga upp det jag gjort på sistone. Jag lägger ju så sällan upp saker här på bloggen, så nu när jag äntligen gör det så blir det ju en hel del samtidigt. Nyårslöfte: Skärpa sig? Nåja, här kommer ett gäng grejer jag gjort sen förra inlägget:
 
Bärs-event med Malin, Emma och Petter. Sen dans på Jazzhuset och tillsist efterfest med bland annat politiska diskussioner och mera bärs med bland annat Alice och Linn:

Pontus väldigt ambitiösa födelsedagsfest. Trevlig kväll med snacks, musikquizz och självklart dans med ett glas rödvin i handen. 

Hängde med Pontus en kväll. Snackade, åt middag och tittade på Historieätarna. Sen drog vi hem till Adrian och Ines för att hänga med folk och dricka te. Alla låg och myste i sängen medan Pontus läste en saga. 

Drog med Kajsa för att spela bingo. Vi satt i fyra timmar. Japp, fyra timmar. Efter en stund kom Milla och hennes kompis också. Jag vann ingenting, men det var kul ändå!

Adam fyllde år och vi satte oss ett gäng på Publik för att ta en öl. När de andra sen ville dra hem hittade jag Linn och drog med henne till Brygghuset. 

Och så tillsist, Alexandra kom hem till mig i torsdags. Vi drack vin och nördade på om Drag Queens (Vi älskar båda the art of drag) innan vi intog Jazzhuset. Mycket kul folk, och jag hade riktigt skoj. På natten käkade vi korv och så tog vi en taxi tillbaka hem till mig. Dagen efter bokade vi biljetter till en askul show vi ska på i vår, och sen gick vi och shoppade och käkade på Max. Asbra dygn!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0