Min årsresumé av 2010

Nu var det då dags. Dags att blicka tillbaka på ett av de bästa åren någonsin. 2010. Tvåtusentio. När jag tänker på 2010, då tänker jag "Arvika, party, gymnasiet". Och tusen saker till.
Nu när jag skulle sammanfatta det här året i bilder så kollade jag igenom över 7000 bilder som jag tagit iår. Och valde ut närmare 100 stycken. Sen skalade jag ner det rejält, och nu är det bilderna här nere som är kvar. Alltså är det så himla mycket mer som jag skulle kunna visa upp från ett år som nu snart är slut. Men detta får räcka.
Jag har inte ordnat upp det månadsvis. Jag har bara samlat massa underbara och knäppa minnen. Men de är ungefär i tidsordning.
Varje bild består av 2 bilder, och under varje bild finns två beskrivningar. En för den översta och en för den nedersta bilden. Enkelt. NU KÖR VI!
*Jacob, Linnea och Anders busar i snön
*Hans, Jasmin, Kajsa och jag. Sånna där mysiga kvällar som betyder
*Lolitamöte. Ett av en handfull under året.
*Tårta. Jag fyllde 16 år, fick massa fint, och njöt.
*En av årets partybilder. Sara ligger på golvet, och vi andra tyckte hon var dryg
*Jag och Ellen var underbara som alltid. Jag klädde ut mig till Amy Winehouse och vi skrattade
*Johanna och jag var töntiga och hängde på bio-tak. Haha
*Kajsa fyllde 18 och hade söt maskerad
*Pedro fyllde 17. Han höll en grym fest då jag tyvärr spenderade allt för mycket tid på toan
*Klassen (9B) satte upp en cabaré. Jag och Olivia spelade ett gift par där jag var kvinnan och hon var mannen
*Jag, Lovisa och Johanna lodade i regnet. Vi dansade runt i spöregn. Sen sprang vi omkring på en lekpark, jag tappade min mobillucka. Sen sov jag på ett lanparty.
*Jag åkte med hela min härliga familj till Sicilien, och det var den bästa utlandsresan jag varit på. Här var jag på flygplatsen i Palermo
*Jag och mina vackra syskon i närheten av huset vi bodde i på Sicilien.
*Glass på stranden. Ägde. (det var i maj föresten)
*Årets värsta matupplevelse. Menyn var på italienska, ingen på restaurangen kunde engelska. Jag tänkte "Aja, en italiensk pastarätt, det kan ju inte vara äckligt!". Sen kom servitören med Pasta i bläckfiskbläck. Jag dog
*(nu är Sicilien-resan över). Klassen (9B) åkte till Piteå. Johanna posade vackert på stranden
*Olivia fyllde 16, och ordnade fest med temat "kända filmpar". Jag och Lovisa var supersöta som Pelle Svanslös och Maja Gräddnos
*Skolavslutningsfestivalen. Jag och Jossan var sumobrottare.
*Jag slutade 9an och det var ganska sorgligt. Fast grät ingenting på dan
*Fast sen på kvällen, när vi hade klassfest, då grät jag. Ganska kulfest, fast jag dansade i lite för lite kläder!
*Jag var med i Ung-redaktionen på VK, och det var jättekul. Tyvärr las den ner till sommaren, men här är 3 av artiklarna jag hann vara med i.
*Sommarlovet var igång. Jag och Julia var nere i det läskigaste skyddsrummet någonsin. Det var nog årets skräckupplevelse, fy tusan
*Jag åkte till Obbola (där hängde jag en del i somras faktiskt). Myskväll på en klippa, sen vinglade vi hem till Mattias och allt blev som det blev. En bra kväll ändå.
*Jag och Johanna åkte till Arvika och gick på Arvikafestivalen, och att beskriva den resan på bara några rader är omöjligt. Det var fantastiskt underbart iallafall. Gå tillbaka till juli och läs om våra tre dagar på Arvika. På översta bilden sitter vi och väntar på Regina Spektor.
*Och det var helt klart värt väntan. Hon var magisk
*Under våra 3 dagar på festivalen hann vi träffa en hel del sköna karaktärer. Bland annat kallsongmannen. Bredvid står Viktor, som även följde med till vårt tält ibland.
*Och så årets roligaste. Fisken. Den var upphängd, och alla hånglade under den. Årets minne, på riktigt. Sjukt kul
*Sen såg vi Babyshambles (vi såg ju massa fler konserter såklart!!). Pete Doherty, fan vilken människa alltså. Riktigt häftigt!
*Och så bilden på oss vid en Arvika-vägg. Bilden som representerar mitt 2010, typ. För 2010 blev Johanna och jag ännu bättre vänner, och det är underbart. Älskar dig Jojjsis!
*Familjen åkte till Stockholm. Vi gick på Gröna Lund och jag vågade åka Fritt Fall (heter det ens så?)
*Jag var i Obbola och badade med folk. Det var augusti och skolan skulle snart börja
*Jag började gymnasiet, i klassen TE1. Och det äger. Redan från början så kändes det så himla rätt. Ni är så fina klassen!
*Amanda Jenssen kom till stan, och hon ägde.
*Johanna höll partaj när hon fyllde 16. Flippat, men kul (fast inte mot slutet!)
*Mattias och Carl höll dubbel 18-årsfest. GALET mycket folk, och det var fett kul. Årets fest typ. Fast jag hånglade med en som just ätit kattmat. Det var inge gott.
*TE1 och FI1 fick gå på röda mattan på en filmfestival och leka kändisar. Vi njöt. Jag hade frack
*Jag festade med Izabelle och Suzette rätt mycket
*Klassen hade Haloween-fest och jag var Lady Gaga. Festen hölls i en kyrka. Det var faktiskt kul, ler åt minnena från den kvällen
*Suz och Izas 19-årsfest. Jag tog härliga bilder
*Jag, Lovisa och Stina var på The Studio och var modeller för en dag. Det var skoj!
*Linda höll 17-årsfest. Och det var jättekul. Fast kvällen slutade i katastrof typ. Eller ja, det blev en katastrof och det känns skittrist fortfarande. Fast jag hade kul där! (rörigt? JA)
*Jag, Elina, Emelie och Anja hade lilla julafton. Vi är så himla bra. Och roliga. Och bäst. WOHO
*Julafton. MAT!!!
Det var bara några av alla roliga stunder från 2010. Undra vad 2011 har ett erbjuda!!
Tack alla som gjort 2010 till det bästa året jag kan minnas.

Årets absolut sista dag

Jäklarns. Årest sista dag. Vart försvann 2010?
Jag tänkte inte skriva något långt nu. Det kommer senare. Nu tänkte jag bara säga hej. Ikväll blir det nyårspektakel med årets fynd i kompisträsket. Emelie, Anja och Elina (+Emelies kompis). Jag tror det blir succé. Jag håller mina tummar. Det blir trerätters, och jag och Anja står för varmrätten. DET kan jag däremot inte lova blir någon succé. Men vi ska göra vårt bästa.
 
Jag svamlar. Onödigt. Jag har iallafall precis kommit ur duschen, och då ser jag ut såhär:
 
Jag har som många andra gjort en resumé över mitt 2010. Jag lägger upp det sen, det kommer bli amazballs. Puss!

Dagens insikt:

Jag har hela livet framför mig. 
Jag är bara 16 år. Jag har hundratals, tusentals nya människor kvar att träffa. Jag har tusentals bra låtar kvar att upptäcka. Jag har ett helt liv framför mig. Och det äger. 2010 har varit ett grymt år. Och jag har jättemånga år kvar, och det är jag som bestämmer vad dom ska bestå av. Det känns ju grymt. Jag har knappt hunnit uppleva något än. Jag har så mycket kvar. Åh vad taggande! Såhär måste jag tänka lite oftare. WOHO!
 
Var som sagt med Johanna på stan nu ikväll. Vi satt på ett kafé och babblade i två timmar. Utan att köpa något. Haha, usch, hemska tonåringar som snyltar på bord och stolar, bara för att kunna sitta och babbla på. Jag och Johanna är så sköna. Om jag någonsin skulle bli en känd bloggare, då ska lotta ut en heldag med mig och Johanna. Den som vann skulle nog dö av lycka. Och sen blir det svart. Eller jag vet inte... 
 
Eftersom det här inlägget var värsta lyckligt så borde jag ha en glad bild. Men inlägget handlar också om Johanna, så hon borde vara med på bilden. Tyvärr såg hon sur ut på bilden som jag tog på henne. Photoshop <3

Nya hårfärgen:

Hejhej! Nu ska jag strax rusa ut till bussen. Ska till stan och fika med Johanna! Men först tänkte jag snabbt visa upp min nya hårfärg. Nu är det riktigt mörkbrunt! Jag är nöjd! Vad tycks?
 
FÖRE:

 
EFTER:

Dagens planer:

*Färga håret
*Helt bestämma nyårskläder
*Vara med Johanna (Om hon inte glömt bort att vi skulle träffas idag, haha)
*LÅNG dusch
*Raka mig! Har fortfarande inte gjort det, ser ut som en gammal kiwi!!!
 
Känns som det blir en rätt bra nästsista dag av 2010!
 

You're up my anus

Jag skäms lite över att sitta och lyssna på Ke$ha. För det första kan hon inte sjunga. För det andra så....är hon Ke$ha (fast Tik Tok är en bra partylåt, så är det bara). Men jag kan fasen inte sluta lyssna på hennes låt Cannibal. Den är så himla bra. Eller dålig. Eller jag vet inte. Den är medryckande och beroendeframkallande iallafall. Trots textrader som "But now that I'm famous, you're up my anus. Now I'm gonna eat you fool!"
.


Chillar med min vän Nasse

God morgon!
Nästnäst sista dagen av 2010. Jag taggar att göra en årsresumé i bilder. Det här året har varit obeskrivligt bra. Det sa jag för ett år sedan om 2009 också, men 2010 var verkligen galet mycket bättre än 2009. Hoppas på ett perfekt avslut av ett grymt år på fredag med vänninorna. Haha!
.
Just nu chillar jag på mitt rum, med min goda vän Nasse. Han är gosig, och säger "K-kära nån!" hela tiden. Jag fick honom av Kajsa i julklapp, då blev jag glad. Han berättade nyss lite skvaller från sjumilaskogen. Jag har lovat att inte berätta något, tyvärr. Men Kanin har tydligen lite väl kul med sina morötter. Ooops...
.
Här är en liten vänskapsbild på mig och Nasse. Folk brukar säga att vi är lika. Jag håller med!

En försenad, men grym julklapp!

Åååh, underbart! Julen är inte över ännu! Idag kom mamma och pappa med en julklapp till mig. Dom hade beställt den från internet, men den hade inte hunnit komma fram till jul, så jag fick den nu istället.
Det är en grym affish på Tokyo, precis som jag önskade mig! Den är lång, smal och assnygg. Den sitter nu över min säng, och mitt rum är nu ännu ett steg snyggare och ännu ett steg mer japanskt. Tack mamma och pappa!
.

Jag skulle inte kunna döda någon!

Nu har jag precis sett klart Death Note. Woho, äntligen är den sedd. Det tog sin lilla tid. Jag fick höra om den här filmen för över två år sedan, och ändå har jag inte sett den förän nu. Pinsamt!

Death Note är då en japansk film, som började som manga(?), sen blev anime(?) och så även "riktig film". Och det är det jag har sett. Riktig film. Den handlar då om en snubbe som hittar en bok, Death Note. Om man skriver upp en person i boken så dör den. Han börjar döda brottslingar, han blir eftersökt och så är det massa spännande. Bra film.

.

Jag skulle inte vilja hitta en death note. Usch vad hemskt. Jag skulle aldrig kunna döda någon. Fast om jag någonsin skulle döda någon (vilket jag INTE har planerat, någonsin), så skulle jag hellre använda en death note. Fast usch, sånna tankar ska man inte tänka, fy Anton. Jag skulle hellre ha en "Pungspark Note". Lite mindre hemskt än en Death Note, fast mycket roligare. Tänk att kunna dela ut pungsparkar till idioter, utan att dom ens vet att det kommer ifrån dig. Haha. En pungspark note hamnar genast på min önskelista inför min födelsedag i mars!

 

Fast jag ska såklart vara den enda i världen som har en.


Vilken film ska man se ikväll?

Det står mellan Death Note och The Ring 2.
Känner mig ganska sugen på båda. Och eftersom jag inte har nåt liv just nu så hinner jag nog se båda. Win!
Death Note säger ju folk är så himla bra, och dessutom är Toda Erika en av skådespelarna. Och The Ring 2 är ju rätt bra, jag saknar Samara så enormt mycket. Jag får lite abstinens <3
.
.
Någon som sett båda filmerna? (jag har bara sett The Ring 2) Vilken är bäst?

Ung och bortskämd...?

Kanske man borde söka till nästa säsong? Imorse kom mamma med frukost på sängen. Men jag klagar inte, haha. Tack mammsen!
.
.
Nu har hon och jag precis storstädat mitt rum. Nu ska jag njuta av ett rent rum så länge det varar. Lovely.

Jag har inte rakat mig på ett par dagar...

...och då ser min haka ut såhär. MANLIGT. Var därför tvungen att göra en rejäl pussmun på bilden, för att väga ner manligheten. Ni känner väl mig? Not the manliest man on the planet. HAHA, fan vad töntigt att skriva det där på engelska. Jag är en tönt. En omanlig men skäggig tönt.
Imorrn ska jag raka mig. Då kommer jag känner mig som mig själv igen. Jag längtar!
.
.
Imorrn är det dags för storstädning av rummet. Lite småtaggad. Men ska jag någonsin komma iväg på stan? Jag missar nog hela rean iår. Trist!
FAN, glömde ringa Anja idag. Skulle egentligen ha ringt henne IGÅR, men hon svarade inte. Imorrn, då jäklar ska jag ringa.
Så, nu har jag berättat lite om vad som är i mitt huvud just nu. Intresseklubben antecknar, yesyes.
.
Sov gott alla polkagrisar, vi höres!

J-j-j-jwow

Jag slösar bort mitt lov på att titta på Hannah Minx youtube-videor. Ganska underhållande. Ni vet vem hon är va? Tänk att hon är känd för att sitta och prata om japan med barnslig röst, leka med gosedjur och trycka upp sina stora bröst i kameran. Ganska coolt vad man kan bli känd för nuförtiden. Hon är nog lite av en förebild för mig.
Hahahaha.
.
Har ni inte tittat på hennes videor än måste ni nästan göra det. Hon är verkligen 'something special'.

Ni vet en sån där dag?


En liten gamer trots allt?

Idag har jag haft en riktig speldag. Fett mysigt. Jag har gått omkring i mjukisbyxor och smutsigt hår. Jag har spelat TV-spel (självklart Nintendo 64) och massa sällskapsspel. Jag fick tvinga mina föräldrar att spela med mig, haha. Tonårssonen tvingar föräldrarna att umgås med honom. Känns lite omkastat....
Jag skulle aldrig kalla mig för en "spel-kille" (bara att jag använder ordet spel-kille vittnar väl om det...), men ibland är det faktiskt grymt att greppa Tv-spelsdosan, tärningen eller spelpjäsen. Just nu spelar jag Super Mario 64, ungefär det bästa spel som någonsin funnits. KÄRLEK <3
Började spela idag, och har tagit 63 stjärnor hittils. Jag är ganska bra ändå.
Ska fortsätta spela. Bloggar fortfarande inte riktigt bra, men det går frammåt. Ha det bra!
.

Mina julklappar:

Här kommer då mina fina juklappar för iår! En komplett lista, plus några bilder på ett par av julklapparna. Jag är väldigt nöjd. Vad fick ni?
.
*Hårfärg
*500 kr
*Vantar
*2 t-shirtar
*Inception på DVD
*Skjorta
*Tröja
*Eltandborste
*1000 kr på min favorit modehemsida!!
*Ugly Betty säsong 1 på DVD
*Kallsonger
*Extern hårddisk på 1 TB (1000 GB)
*Nya Koss-lurar (mina håller på att gå sönder)
+ En resa till Barcelona i sommar. Mormor och morfar gav oss en tidig julklapp förra veckan. Så Spanien, here we come!

HEJ, nu är jag här igen!

JUST DET JA. Jag har ju en blogg! Det hade jag nästan glömt. Pinsamt...
Haha, hej på er allihopa. Mardröms-uppdatering de senaste dagarna, pinsamt. Ett inlägg om dagen är inte OK, det är så en blogg dör ut. Folk tänker "Nähä, han uppdaterar ju aldrig" och så slutar dom helt läsa. Trist! Nu ska jag försöka hitta tillbaka till min forna glans, woho.
.
Idag ska jag slänga upp mina julklappar iallafall. Alla verkar vara på mellandagsrean. Jag visste inte ens att den var igång, haha...
OJ, jag måste gå och ringa min vän fina vän Anja. Hon och jag ska nämligen laga varmrätten på nyårsafton, och vi har inte ens bestämt vad vi ska laga.
Problem 1: Ingen av oss är mästerkockar (Inte jag iallafall)
Problem 2: Anja är vegeterian, vilket gör det lite mer komplicerat.
Vi får se hur det går. Nu springer jag och hämtar telefonen, kram!

God morgon alla julisar!

God morgon!
Då var det juldagen då, och man känner sig smått utmattad sen igår. Det var en jättebra dag igår iallafall. Som vanligt är det rätt tråkigt på julafton när det inte händer något, men så ska det väl vara. Julmaten var god som vanligt, Kalle Anka var som vanligt, och julklapparna var toppen! Tänkte nog visa dom senare. Jag blev väldigt nöjd! Dagen avslutades med att jag och lillebror tittade på 'Freaky Friday'. Ny tradition?
Några bilder ska man väl slänga in från gårdagen också! Hoppas ni alla hade en fin julafton! 
 
Jag och min snygga, älskade mamma!
  
Och så några vanliga julbilder

GOD JUL!

Önskar dom rutiga, söta bröderna Nässlin!
Hoppas ni alla får en magisk dag. Bloggningen blir såklart dålig. PUSS PÅ ER ALLA!
 

-Årets jullåt-

Det här inlägget har jag tänkt skriva huuur länge som helst. Typ i 3 veckor, haha. Det har bara inte blivit av. 
Den jullåt jag lyssnat på mest iår är solklart "Grown up Christmas list". Inte direkt en ny låt, men väldigt fin. Anledningen till att jag gillar den är nog för att många artister som jag gillar har spelat in den. 
Jag vet inte riktigt mer vad jag kan säga om den faktiskt..... Här är iallafall tre väldigt olika versioner av låten! God jul!
  
Kelly Clarksons juliga version
  
The Veronicas alternativa version:

 
Ayaka Hiraharas japanska version:

Jag är äntligen riktigt nöjd med en bild!

WOHO!
Jag gillar att hålla på med bilder i photoshop och sånt. Och nu har jag äntligen lyckats bli nöjd med en bild. Alltså riktigt nöjd. 
Jag hittade den här bilden som jag tog på fina Emilia i somras, och tänkte att den var perfekt att leka lite med i photoshop. Jag är nöjd. Den blev väldigt fin. 
Vad tycks?
 

Barn är vanligtvis inte min grej...

...men ibland kan dom få mig att le ändå.
 
 
Fest. Nu blev jag sugen på fest. Fest fest fest. Men jag ska vänta till nyårsafton tror jag. Årets sista fest måste ju bli årets bästa, eller?

Ut i Minus 20 grader, jippi!

God morgon!
Nu ska jag ut på stan, usch! Det är -20 grader ute, och jag taggar inte. Men har man inte köpt alla julklappar än, då får man faktiskt skylla sig själv. Ska försöka få det här stanbesöket snabbt men effektivt! Vi hörs senare!
 
Jag har klätt mig väldigt varmt idag. Svart och grått med några inslag av färg. Mössan har jag virkat själv, hihi.


Tänk om livet vore såhär magiskt...

 
Jag vill också vara där. Där vintern är vacker.

Om jag vore Duffy...

Jag ligger och lyssnar på Duffys nya skiva "Endlessly". Hm. Vid en första lyssning är den inte alls lika bra som förra skivan, men den kanske behöver lite mer tid. Förra skivan var ju faktiskt väldigt mycket att leva upp till. 
Favoritlåten på "Endlessly" är nog hittils "Don't forsake me". En helt ok skiva. 
 
Och hennes röst är inte lika vacker som på förra skivan känns det som. Som att hon fjantar bort och sjunger ansträngt och fånigt. Men på vissa låtar är hon grym. Om jag vore Duffy så skulle jag försöka hitta tillbaka till det hon hade på förra skivan. Och om jag vore Duffy, då skulle jag se ut såhär:
(Duffys hår, ögon och mun)


Gingerbread

Bröderna Nässlin grejar pepparkakorna. Och som planerat blev mina bäst. Speciellt mina kameler! Haha, kameler, vad har det med julen att göra? Kom de tre vise männen på kameler i sagoböckerna? 
 

-Unlimited desire-

God morgon allihopa! Onsdag nu, NICE.
Det är dags för pepparkaksbaket som vi skjutit upp jättelänge. Det har alltid kommit nåt i vägen, haha. Men nu ska det äntligen bli av. Mysigt! Jag ska göra årets finaste pepparkakor. Så fina att lillebror börjar gråta av avundsjuka, moahaha!
 
Jag tar väl med kameran och knäpper ett kort eller två! Tills vidare får ni njuta av min favoritbild från förra årets julbak. Jag drömde inatt att jag blev blond igen. Tur att det bara var en dröm!
  
(Titeln på inlägget är låten jag lyssnar på. Grymt dålig låt)

Jag är en hemsk storebror

Jag visade nyss min lillebror The Ring. Jag är en hemsk, hemsk storebror! Han tyckte nog den var rätt läskig ändå, för ni ska bara veta hur många gånger han ryckte till.
Undra hur många gånger jag sett den filmen nu egentligen? Minst 4-5. Det är bra, för jag kan den ju typ utantill. Jag vet när man ska blunda, hihi. Nu har jag den även på DVD, så nu kan jag se den hur många gånger som helst. 
Jag kanske borde se det japanska orginalet också? Undra om den är bättre...
 
Imorrn börjar lovet på riktigt. Fira med lång sovmorgon? Ja tack!
Godnatt!
 


Älskar er <3

 
Lilla julafton var bäst. Det är allt jag kan säga just nu

OK/EMELIE

Dagens innehåll:
1Ska berätta vad vi gör.
2Ska berätta hur vi mår.
3Ska berätta hur gulliga vi är.
Jaha men då börjar vi väl med steg 1 då, just nu sitter jag och Anton boy och fikar på café, fast egentligen så spionerar vi på Elina och hennes date (NOT)
Steg 2,  vi mår helt bäst för våran humor är sjuk, för just nu så gjorde anton något med sin nalle och mobil, resten kan ni räkna ut själva. Gud vad jag skrattar, pojken är galen.
steg 3, vi är så söta idag tycker aa, gud vad många kommentarer vi har fått. Här titta själva:
/// EMELIE AWESOME JONSSON

En julig dag

Dagens planer:
*Julavslutning på skolan
*Byta julklapp med Kajsa
*Åka till Tavelsjö med Emelie, Anja och Elina och ha lilla julafton
 
En julig dag alltså!

Vad gör dom nu?

Ibland tänker jag på människor man träffat. Bara en endaste gång eller så. Vad gör dom nu? Minns dom mig? Ler dom när dom tänker på mig? Har dom förändrats? Det kan vara någon man pratade med på en fest, eller på bussen i Stockholm, eller på festival. Eller bara vem som helst, som man förmodligen aldrig mer kommer träffa. 
 
Han den där killen på Arvikafestivalen. Han som bodde i tältet bredvid mitt och Johannas. Han som var skäggig, och en dag kom jättefull i blommig klänning och ramlade omkull utanför vårt tält - mitt på dagen. Vad gör  han nu? Han och hans läskiga fotograf-kompis. Är dom seriösa jobbnissar nu? Sånt undrar man!
 
Tänk om man fick se deras liv just nu på film. Himlarns vad spännande!

-4 år till-

Hej alla!
Nu är jag hemma, äntligen! Har inte bloggat nåt på hela dagen nästan, shame on me! 
Efter skolan åkte jag på stan och köpte några julklappar. Gick med Johanna, Linnea och Jossan. Sen satt jag och Johanna och snackade Arvika-minnen på Max. Gud vad jag saknar att vara på festival. Speciellt med henne. Hon är bäst.
 
Sen gick jag och Peder på bio och såg "4 år till". Den var jättebra! Hade verkligen inga förväntningar på den, men blev riktigt glatt överraskad. Absolut värd att se!! (speciellt när det var gratis)
Nu ska jag fixa saker inför imorrn. Känner att stressen börjar kasta sig över mig igen. Jippi!
(min mobil tar fina bilder...)

Min dator dör snart

Jag sitter i skolan, min dator har snart slut på batteri och jag ser inget ledigt uttag.
Nedrans också! Då hinner jag inte skriva något bra blogginlägg!! (Det hade jag nog inte gjort annars heller, men att skylla på batteriet känns bättre).
.

Massa tankar i en rörig lista

(som sagt är jag ett stort fan av sånna här inlägg)
*Är det bara jag som ibland får ett jättesug att lyssna på Bleeding Love med Leona Lewis?! Jag fick det nyss, och det är inte första gången. Nu sitter jag och trallar med i den. 'But I don't care what they say, I'm in love with you...'
 
*Jag längtar faktiskt till skolan imorrn. För då får jag veta hur det gick på det nationella provet i Matte A. Jag tycker sånt är jättespännande. Jag hoppas på VG, men ska försöka att inte bli jättebesviken om jag bara får G. Ett MVG känns VÄLDIGT osannolikt. 
 
*Jag älskar Cecilia Forss som spelar ICA-Cindy
 
*Ibland hatar jag att drömma. Oftast älskar jag det, men inte när drömmarna suger. 
 
*Haha, är inte utrycket "...i ett nötskal" sjukt konstigt egentligen? Något som är typiskt mig, det är "Anton i ett nötskal". VADÅ NÖTSKAL?
 
*Imorrn ska jag köpa minst en julklapp. Jag har siktet inställt på en sak som jag lagt undan. Jag måste börja köpa billigare julklappar...
 
*Jag är ändå rätt glad just nu!

Vi är ju typ ett av världens bästa musikländer!

Här om dagen satte jag ihop en spellista på Itunes som heter "Sverige", och började fylla den med svensk musik. Då kom jag på hur jävla fantastiska musiker som finns här i vårt land. Shit, vi har ju hur mycket bra musik som helst, vi borde vara jäkligt stolta! Det har väl alltid varit så, men jag har inte tänkt på det.
Jag blir så lycklig av svensk musik. Sverige och Japan är nog mina favorit-musikländer. Och USA såklart, men det låter inte lika flashigt...
 
Lyssnar ni också på mycket svensk musik?
 
Några av mina svenska favoriter

4 bilder från igår

  
Tack Emil, Emil & Peder för en trevlig kväll!

Nu drar jag iväg


 
Nu drar jag iväg på stan. Blir som sagt borta hela dagen typ, så bloggningen kanske tar slut här för idag. Hursomhelst, ha en bra lördag så hörs vi snart igen. Kram!

Stina dog och Foki var på stranden

God morgon!
Lördag nu, och 6 dagar kvar till julafton. Känns som att det är typ 3 veckor kvar. Ojoj!
 
Inatt drömde jag massa konstigt. Jag drömde tillexempel att Stina dog!! Usch, det var fruktansvärt! Jag grät och grät och grät! Alla försökte trösta mig, men ingen lyckades. Antagligen drömde jag om henne för det fina smset jag fick av henne igår. Men varför ska hon behöva dö i min dröm för det?
 
Sen drömde jag att jag, Mattias, Foki och hennes kille var på stranden. Vi slängde oss ner i sanden och tog massa kort med Fokis kamera. Jag kramade om henne och sa att jag skulle sakna henne när hon flyttade. Sen skulle vi byta nummer. Hm. Synd att jag redan drömt om henne en gång förut, annars hade jag kunnat lägga till henne på listan över bloggare jag drömt om. Den listan börjar bli väldigt lång!
 
Jag, Mattias och Foki i somras


Det gjorde min kväll<3

Jag har en ganska tråkig fredagskväll i min ensamhet. Gör verkligen ingenting, och det känns smått slösigt!
Men så fick jag det här smset, och det gjorde hela min kväll. Tack Stina, det behövdes. Du är underbar!
 
 
Sånt här gör mig så glad! <3

Nu känns allt bara så skööönt!

Hej vänner!
Jag känner mig så nöjd! Nu är allt skoljobb över för denna termin! Jag lämnade in alla 3 uppgifterna, och jag känner mig så himla stolt. Det känns så himla skönt att äntligen kunna koppla av och njuta igen.
För att fira åkte jag in på stan och köpte årets första julklapp. Ännu en anledning att fira! Sen mötte jag upp Peder, och han bjöd mig på fika på Mekka (Tack Peder!). Vi babblade på, mest om musik och sånt. 
Han och jag har riktigt kul tillsammans! Vi planerade lite om imorrn, då ska han, jag och Emil gå på stan, och sen käka middag tillsammans. Kommer nog bli grymt! 
 
 
Jag är en fjortis som täcker över näsan på bilder <3

Tänk om jag hade sånna här tänder...

.
Det hade varit charmigt... Såhär ser jag och Johanna ut idag. Jag fattar inte riktigt vad den här dagen går ut på!

Buden Akindo

Fina och mysiga tröjor. Jag vill bara beställa hem dom allihopa!
 

Några anledningar:

Några anledningar till stress just nu:
*3 inlämningar till imorrn. TRE. Jag har bara klar med en av dom. Jag kommer nog sprängas
*Jag ska dessutom hinna titta in hos Hannah och Emmilie ikväll. Men det vill jag absolut hinna med!
*Det är 8 dagar till jul, och jag har inte ens börjat TÄNKA på några julklappar ännu.
*Och innan jul ska jag, Elina, Anja och Emelie ha vår Lilla Julafton, och jag har inte köpt min hemliga present dit heller. 
*Klockan är snart 7.
 
Några anledningar till glädje just nu: 
*Nu är det inte långt kvar till jullov. Välbehövligt
*Min mattelärare Nina. Jag blir glad varje gång jag tänker på henne, haha!
*Helgen kommer förhoppningsvis att äga! Känns som att den har potential!
*Jag taggar nyår!!
*Håkan Hellström
 
 
(Random bild från min dator...)

Vårt sjukt coola killbord

Waaaah. Jag har datorkunskap. Det är inte så jätteskojigt. Det har det aldrig varit. Men nu är det årets sista datalektion, så jag tror att jag överlever!
Jag, Erik och Valdemar har ett killbord. Inga tjejer tillåtna! Emelie satte sig här, men Valdemar lyckades hota henne härifrån. Cool kille den där Valdemar!
Efter det här slutar vi. Men jag ska stanna och jobba med viktigt skoljobb. Mycket som ska lämnas in imorrn, uscha!
Vi hörs sen!
.

Ibland tar jag kort på saker

  
Ibland blir korten fula. Ibland blir dom ganska fina.

Vet ni hur jag har sett ut i håret?

Idag i omklädningsrummet på idrotten pratade vi om hår. (Ja, jag gick till idrotten tillslut, blev så less på att vänta tills de andra skulle komma)
Och då menar jag huvudhår. Inget annat. Jag vet nog vad ni tänkte!
 
Iallafall, så pratade jag och Dennis, som gick i min klass på högstadiet också, om hur vi såg ut i håret på den gamla tiden. Visste ni att jag hade rött, kort hår som jag hade i en liten tuppkam när jag var 13 år? Nä, det visste ni förhoppningsvis inte. Att jag dessutom hade glasögon, tandställning och tveksam modekänsla gör att jag såg sjukt rolig ut. 
Det är inget jag kommer testa igen på länge igen, för jag såg som sagt knäpp ut. Har ni haft nån rolig frisyr?


En Kalle Anka i naveln?

God morgon!
Jag sitter ensam på skolan, och det är tråkigt!! Alla andra är på idrotten, och här sitter jag och samlar damm. Jag har varit och gjort nationellt prov i matte, och det är därför jag sitter här nu. Det gick bra tror jag. Fast jag kan ingenting om vinklar. Tur att det bara var en fråga om det.
.
Jag lyssnar på konstiga remixer av låtar. Hur kan man få en låt som är 3 minuter att bli 9 minuter? Jag fattar inte hur dom bär sig åt!
Mitt enda nöje är att ge Elina en facerape. Hon hade glömt att logga ur facebook. Då får hon skylla sig själv!
.


Det är tomt utan dig

Sitter och tittar på Desperate Housewives. Det är bra, men lite väl förutsägbart ibland.
Det känns så tomt att se det utan dig. Det är ju våran grej. Att sitta där och fika och skratta åt Susan, Lynette, Gaby och Bree. Jag saknar det redan. Hoppas det snart kommer tillbaka.
Saknar och älskar dig! Förlåt! Tusen miljarder gånger förlåt.
.


Sitter här med gulle-Emmilie

Hej alla! Uppdateringen har varit ganska snoppig, wops! Igår kväll drog jag på värsta dansföreställningen! Jag får berätta om det senare. Det var spännande!
.
Nu sitter jag här med käraste Emmilie. Det är första gången jag träffar henne på nästan ett år. Ett kärt återseende. Hon bor egentigen i Trollhättan, och nu är hon äntligen här och hälsar på. Hon bor hos Hannah som vanligt. Jag har varit dålig på att umgås med Hannah det här året. Det suger!
Nu ska jag gå mot bussen, hejdå!

Dagens outfit; lite knasig

Hehe, nä jag skojar bara. Men det hade varit ganska kul.
 

Glad Lucia, eller nåt sånt

Glad Lucia allihopa! Ifall det nu är något att fira? Historien om Lucia är väl värsta skräckfilmen? Creepy att vi firar en sån sak...
.
Skolans Lucia-tåg var grymt fint. Tusen miljarder gånger bättre än högstadiets lucior. Jag skulle aldrig vilja vara med i Lucia-tåget, dock. Jag skulle bita mig i tungan i varje religiös textrad. Usch! OSS ÄR EN FRÄLSARE FÖDD. Hm... Nja, inte riktigt min grej...

Julgranspyntning

I år klädde jag hela granen själv (med lite hjälp av lillebror)
Jag är ju alldeles för duktig jag!
 
 
FÖRE:

 
EFTER:


Jag kommer aldrig någonsin bära:

NÄTLINNE!!
Att se mig i linne överhuvudtaget är en stor sensation, eftersom jag aldrig bär det! Undantagsfall kan vara när jag klär ut mig, men det är inte ofta!
Min kropp är helt enkelt inte byggd för linne...
 
Att dessutom ha ett linne gjort av nät, det vore rena mardrömmen. Finns det något sliskigare plagg än nätlinne? 
Om du och jag går och shoppar någon gång, och jag håller upp ett nätlinne, säg då genast "NEJ ANTON, VÅGA INTE!!!".
   

 

Fast vem vet, om ett halvår kanske jag älskar nätlinnen mest i världen? Man kan ju ändra sig...


Mamma kom just upp med julstrumpan

Och ikväll ska granen pyntas. 
Nu är det bara en sak som fattas - den totala julkänslan.
 

Mitt nya band, del 2

Hej vänner!
Idag var jag på den andra fotograferingen med mitt nya band. Vi blir bara tightare och tightare. Den här gången körde vi temat "Lite wild and crazy", och vi tog det verkligen seriöst!
  
Vad tycks? Jag är den rosahåriga

 

HAHA, man kan inte bli annat än fascinerad av Japan! Tänk om jag hade varit med i det där bandet på riktigt! Vad hade ni sagt då?


Några festbilder från igår

Hade jättekul igår, riktigt bra fest. Hände mycket spännande, kan man säga...
Tack Linda, Johanna, Lovisa, Ronja och ni andra <3
 

Vem vinner ikväll? Och ännu viktigare, är det nån som bryr sig?

Ikväll slutar äntligen Idol för iår! I slutet av varje säsong är man alltid så jäkla trött på  helvetet, och önskar att det ska ta slut. Linnea skulle ha vunnit, eftersom hon är det bästa Idol har erbjudit på 7 år. Men hon kom 4a. Så varför bry sig om vem som vinner? Jay eller Minnah. Ingen spänning alls.
"Olle kommer vinna!" sa någon idag på skolan. Ja, just det. Olle kommer vinna. Eller kanske Alice, som hoppade av? Eller Rabih från förra året? Eller kanske det blir Britney Spears som vinner iår? Troligt hörrni...
 
Iår blir det dock den första finalen som jag inte tittar på. Istället drar jag på Lindas födelsedagsfest, mycket fräschare! 
Men först middag hos mormor, lovely. Vi hörs, puss.
 
Jag och Linda

Den bästa barnboken!

Hej hallå!
Fredag! Äntligen är det riktig fredag!! Tjoho!
Ikväll blir det middag hos mormor som fyller år idag. Grattis gullemormor!
Sen party! Låter väl som en riktigt fräsch fredag, eller hur?
.
Nu ska jag strax ha prov i Scenografi. Suck! Jag som trodde att det var ett sånt där ämne som var benådat från prov, men icket!
Vi ska välja ut en saga och beskriva en scenografi där man skulle kunna spela den historien. Så ganska skönt prov ändå.
Jag har valt en av mina favoritbarnböcker, Minus och Stora Världen. Jag älskade den när jag var liten, och den är fortfarande grymt bra!! Ganska magisk, tillochmed!
.
Har ni läst den?

HAHAHA, jag dör av skratt

Hittade den fulaste bilden på år och dar! En bild så gräslig att den kommer skrämma slag på småbarn, så visa den inte för era yngre syskon eller barn. 
Vet ni vem det här är? Det är jag för snart 3 år sedan:
 
 
Hur kan man vara sådär ful?
Imorrn kommer bli en bra dag. Det har jag bestämt! Oyasumi!

Min nya slips

Just det, min nya slips har ju kommit! 
Var med på en gruppbeställning från en hemsida, och då valde jag den här slipsen. Haha, den är kanske lite väl emo, men jag tycker den var gullig! Beställde egentligen ett halsband och ett mobilsmycke också (och dom ville jag hellre ha egentligen...), men halsbandet var slut och smycket blev det strul med. Så jag får nöja mig med slipsen.
 
Man kanske kan ha den på nyår? Eller jag vet inte...

"Spela roll, jag är ett troll"

Hej hej!
Nu ska vi på någon slags föreställning på Norrlands Operan. Att gå Teaterprogrammet har många fördelar, haha.
Det känns som fredag, men det är torsdag. Sånt är sorgligt. Jag ska nog gråta några badkar fulla.
.
Vi hörs senare, kram!

Jag har startat ett band

Jag har startat ett band med några kompisar. Känns lite pirrigt sådär. Vi kommer spela rockmusik på japanska, och idag var vi på en fotografering.
Det är jag längst till höger, med lila, rosa och grönt hår.
 
 
Haha, nämen seriöst då. Jag tycker sånna där färgglada grupper är sjukt häftiga. 
Speciellt att alla i gruppen är killar. Det tror man inte först! Jag vill också vara japansk musiker och klä mig i häftiga kläder!

Ett fotografi taget för ett år sedan:

Tänkte kolla upp vad jag fotade för exakt ett år sedan, den 8onde December 2009!
Jaha, tydligen kondomer. Då vet vi det...
 
 
Sitter med lite skolarbete, som jag inte ängnar tillräckligt med koncentration. Måste verkligen försöka! Matteprov imorrn, flera inlämningar på G och sånt! Jäklarns!

Jag råkade typ göra sönder min rakapparat

Nu gör det ont när jag rakar mig. Det blöder på min hals. 
Ganska ofräscht.
 


DH och Fika är så Anton och Lovisa-style

Hejhej! Har varit hos Lovisa ikväll och tittat på Desperate Housewives! Skratt och OH MY GOD-moments som alltid, haha!
Johanna skickade tidigare en video på mig från skolavslutningsfesten där jag dansar med....mindre kläder än vanligt. Bullimi och träningsmani-tankar dök genast upp i mitt huvud. Men så kommer jag till Lovisa, och hon bjuder på kladdkaka. Och jag känner bara att den ska nog få ligga kvar i magen ändå, haha. 
 
Lovisa skickade några bilder hon tog. Att sitta i Lovisas soffa med henne och hennes mamma är alltid lika mysigt. 

Haha, underbaraste ni

Ibland blir jag bara lite trött på min klass.
För att man får så ont i öronen av att lyssna på oss. Man kan bli helt galen.
Men för det mesta så får min klass mig att skratta och le grymt mycket. Som igår, när vi dansade runt i en teatersal efter att vi hade slutat. Då är man lycklig!
 

Håkan Hellström

Jag: *Sätter på Håkan Hellström på stereon*
Mamma: Jaha, är Håkan din nya gud nu?
 
Haha typiskt mamma! Men Håkan är faktiskt riktigt bra, lyssnar på honom nu på högsta volym (Hoppas inte Johanna läser det här, då kommer hon retas...)
Nu är det strax dags för skola. Dansredovisning bland annat. Vi hörs senare, chao!
 


Dagens outfit; Nya skjortan

Tänkte visa upp mina kläder från idag. Jag använde den nya skjortan jag köpte i Östersund. Jag älskar den!
Några sa att den var snygg, och en del tyckte jag såg väldigt julig ut. Är det bra eller dåligt?
 
Till skjortan tog jag bara ett par starkt blåa jeans för att förstärka "Skogshuggar-känslan". Jag har känt mig stilig och bekväm. Hoppas jag såg stilig och bekväm ut också!

Sitter på Café

Hej!
Jag sitter på Wayne's Coffé med Lovisa, Johanna och Linnea. Vi babblar på om allt möjligt.
Nyss kom Pontus och Pedro också. Hm. Har verkligen inget intressant att dela med mig av just nu. Eller jo, jag har egentligen massor av spännande att berätta, men det får ni inte veta ;)
Massor av kul på G. Vi hörs senare, adios!
.

En fin present till Pontus

Äkta parasitvatten, direkt från Östersund! Haha, hoppas han inte dricker upp det, då är det kört...
.

Nassis på julmarknad

Hej hallå!
Har precis kommit till farmor och farfar igen efter att ha varit på julmarknad med familjen.
Det var svinkallt, läskigt gammeldags och smått obehagligt. Men nästan mysigt också. Nästan.

Nu i eftermiddag ska vi ta och åka hem till Umeå. Jag längtar hem till friskt kranvatten, min egen säng och mina vänner. Vi höres!

Är det inne med röda näsor? Jag håller tummarna...
Just ja...

Hej kära ni!
Jag sitter äntligen vid en dator med internet.
Såhär är det: Jag är i Östersund. Jag har helt glömt bort att berätta att jag skulle vara här i helgen. Nu när jag är här har jag nästan aldrig tillgång till någon dator. Trist trist. Just nu sitter jag vid farmors dator.

Vi åkte hit igår och åker hem imorrn, så det är ingen långresa direkt. När jag är hemma igen ska jag blogga som vanligt. Jag får verkligen panik när jag inte kan blogga, haha.
Idag har jag och lillebror varit på stan. Jag shoppade mig en skjorta och en liten leksak. Han köpte sig ett TV-spel.
Ikväll ska jag träffa Andrea och Sara, och det längtar jag asmycket efter. Vi har inte träffats sen i somras.
Vi hörs så fort jag har en dator nästa gång. Ha det bra!

Andrea i somras

Tänkte bara säga hej

Sitter på Samhällskunskapen och diskuterar kungen. Tidigare hade jag och Pontus H puffkrig på facebook medan vi satt bredvid varandra. Så roligt har vi det på lektionerna.
Tänkte bara säga hej, god morgon, och trevlig 3:e december! Vi hörs sen!
Ps Pontus A hälsar
.
Ooooh, värt inlägg

Lista över dagens tankar och händelser

* Idag fick jag respekt för danseleverna på min skola. Har alltid tänkt att dom är tråkiga, men efter att ha sett dom i deras och musikarnas föreställning 'Hitta Joppe' idag så har jag fått en hel ny syn på dom. Häftiga människor det där! 

* Jag har kommit på att jag har 4 år gammal majs i mitt rum. Hahah, kanske dags att öppna burken? Men jag vill inte! Det är en fin gåva jag fick när jag flyttade hit till Umeå. 
* Varför blir P!nk aldrig nominerad till priser? Hon gör jämt grym musik, men blir aldrig nominerad. Är jag den enda som inser att hon är bäst?
* Jag tror att jag börjar bli galen. På riktigt. Är det bra eller dåligt?

* Idag lottade jag, Emelie, Anja och Elina 'secret Santa'. Alltså att man ska ge en julklapp till någon av dom andra, men ingen vet vem dom andra ska ge till. Spännande! 
* På tal om julklappar, vilka ska man köpa till och vad ska man köpa? Nu är december igång, dags för julstress.
* Mitt rum svämmar över av gamla mandarinskal. Frääääscht. 
* Jag har hittat en okänd tröja i mitt rum. Om någon av mina vänner känner igen den, hör av dig snarast, så du kan få tillbaka den!

 
Vi hörs imorrn!

Jag är medlem i Peace Works, hur gick det till?

Visste ni att jag är medlem i organisationen Peace Works, som åker runt i världen och gör volontärjobb?
Jo, faktiskt! Jag visste det knappt själv...
Hur gick det till då? Jo, dom kom fram till mig och Johanna på Arvikafestivalen i somras. Och snälla och goda människor som vi är så skrev vi upp oss som medlemmar. Så nu får jag mail lite då och då, om möten och sånt.
Såhär ser dom ut, typ:
Jag är inte speciellt intresserad, fattar knappt varför jag skrev på, så jag funderar på att ta mig ur föreningen. Jag läser ju ändå inte ens medlemsbreven, går på mötena eller nåt?
Självklart är det bra med volontärarbetare, men jag är ändå för ung för typ allt dom arrangerar. 
Dock så såg jag detta i deras senaste medlemsbrev:
Kanske värt att fortsätta vara medlem ändå?

Happy Birthday!

Kyo wa Emma-san no tanjobi desu!
(Idag är det Emmas födelsedag)
Stort grattis, lillgumman. Nu är du äntligen 16 år, nu kan vi andra inte retas över det längre.
Hoppas du får en fin dag!
.
Jag hade köpt en liten present till henne. En liten Disney Princess-box. Med klistermärke, klubba, samlarkort och armband i. Hehe, gulligt...

Fashionicon of the day: En kille

Äntligen har jag hittat en KILLE med snygg stil att skriva om som dagens stilikon.
Jag försöker ju att visa upp japaner oftast, eftersom jag tycker det är roligare. Så även idag. Men snart kanske jag börjar hitta ickejapanska stilikoner?
 
Dagens stilikon är skådisen Shota Matsuda. Tycker han oftast har riktigt fräscha kläder på sig. 
Tycker hans outfit på första bilden är riktigt häftiga! 

Hur tänkte jag förut?

Jag kollar igenom min gamla blogg. Ibland undrar jag hur jag tänkte för ett år sedan. Försökte jag provocera eller tänkte jag bara lite konstigt?
.
För att vara stolt över misshandel är väl lite över gränsen?

Glad första december!!!

God morgon allihopa! Nu är det äntligen första december! Dags att börja räkna ner inför julen.
Jag firar julmånadens ankomst med....en lila tröja och Sugababes-musik. Enormt juligt...
Vi hörs senare!
 

RSS 2.0