Here's my hand and my heart, it's yours to take

God kväll på er! Ett litet nattinlägg tänkte jag. Det är inte så vanligt längre i min blogg! Förut (typ för ett och ett halvt år sedan) kunde jag blogga typ 3 gånger per natt. Och nu blir det nästan aldrig något inlägg efter midnatt. Det beror nog på min ålder. Jag är ju snart 17 år gammal. Riktig gammal farbror!
.
Snart tänkte jag sova. Imorrn ska jag nog vara med Elina. Och jag fattar inte varför jag skriver det här. Sånna här onödiga inlägg måste ju ha massa humor för att dom ska fylla någon slags funktion. Men jag känner inte att jag har någon humor förtillfället. Vill bara krypa ner under täcket och mysa sönder mina tre omatchande kuddar!
Kan dock berätta en liten rolig sak. Jag fick VG+ på en rapport om en bok på engelskan. Det roliga? Jag läste bara 80 sidor av 200, haha! Sånt är lite småkul. När man får något man inte förtjänar. När andra får något de inte förtjänar dock, då jävlar!! Då kan man inte hjälpa att svartsjukan kryper på. Om jag skulle lista mina bra och dåliga egenskaper skulle nog "Lätt att bli svartsjuk" ligga högt på den dåliga sidan.
.
En liten bild också. Den här bilden är på mig och Johanna på det här datumet förra året. Blondies!
.
Rubriken är en textrad från en Kelly Clarkson låt föresten. Ganska töntig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0