Lovets sista dag

God morgon!
Läste lite kommentarer som ni hade skrivit. Det finns iallafall 3 stycken som vill att jag ska forstätta blogga, så det känns ju bra. Och om man kollar på besökarantalet så är det några fler än bara dessa 3 som besöker bloggen varje dag. Så jag ska nog fortsätta. Hur länge vet jag inte. Men det skulle faktiskt bli väldigt tomt utan den här töntiga lilla bloggen, haha.
.
Idag är det sista lovdagen. Allra sista. Sen börjar vårterminen, och det är jag faktiskt rätt taggad på. Inte på samhällskunskap, idrott och matte såklart. Men att få komma igång. Om vårterminen aldrig börjar så tar den ju aldrig slut, eller hur är det man säger?
Idag ska jag göra det som sista lovdagen går ut på: Att göra dom där läxorna som man ignorerat under resten av lovet. Har en bilduppgift att göra, matte att räkna och japanska att plugga. Det är bäst att sätta igång. Lär ju ändå bli distraherad av annat snart, så bäst att passa på nu.
Vi hörs senare, har några inlägg färdiga att publicera. Ha det bäst!
.

Kommentarer
Postat av: LN

ps jag tycker också att du ska fortsätta blogga!! när man inte träffas så ofta vill man ju veta vad du håller på med! sen så kommer du sakna att uppdatera alla med vad som händer när du inte har en blogg att du kommer skriva fem fbuppdateringar per dag, älskling.<3

2011-01-11 @ 16:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0