Zzzzzzz......Zzzzzzzz

Asså ja, hej på er. Ni vackra, ensamma stackare. Eller fula, icke-ensamma lyckostar.
Den här dagen blev...knäpp i huvudet. Jag har varit äckligt trött hela dagen, och jag låg bokstavligen och höll på att somna på matten. Låg med ansiktet i boken och hade inte Lotta och Pontus suttit bredvid mig och varnat mig när läraren var i närheten hade jag kanske somnat.
Turligt nog var dagen rätt chill för att vara en onsdag. Alla lektioner gick ut på att göra ingenting, typ. Sånt är skönt. På idrotten satt jag med Jonna och sjöng Håkan Hellström, på matten låg jag som sagt och halvsov (fast hängde med rätt bra ändå), på Samhällskunskapen berättade läraren om obehagliga, BH-associerade minnen och på engelskan skrev vi bara lite om vad vi tycker om vår prestation.
.
När jag kom hem somnade jag såklart i soffan framför The Simpsons. Det är ett jättebra program att slumra in till. Antingen det eller valfritt barnprogram.
När jag vaknade kändes det som torsdagsmorgon, och det gör det fortfarande. När jag åt middag så frågade mina smaklökar mig "Varför äter du kyckling till frukost?", haha.
En väldigt slö dag som jag tänkt avsluta så snabbt som möjligt. Vill ju bara sovaaaa!
Så, det var min ytterst spännande dag. Hur var din?

Jag idag! (minus sötheten)

Kommentarer
Postat av: Min

Jag somnade också efter skolan ^^ Till disney channel!

2011-01-12 @ 22:01:38
URL: http://mingoesfishing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0