Pedro 20 år!!

Igår fyllde en av mina närmaste, underbaraste, vackraste, roligaste och bästa vänner år! 20 år blev denna underbara människojäveln, och jag vill bara skriva ett stort grattis (i efterskott) till världens bästa snubbe! Grattis Pedro, älskar dig!
 
Mycket har hänt på 4 år...

Onsdag

God morgon! Allt väl? Jag mår fint! (även om jag ser lite sur ut på vissa av bilderna här nere, men det är bara trötthet). Premiären av Sju korpar i ett träd gick bra igår. Älskade varje sekund på scenen som vanligt! Känns sjukt surealistiskt att vara igång med föreställningarna. Idag ska vi spela upp vår magnifika pjäs två gånger. 13.00 för elever på skolan och 19.00 för allmänheten. Kom och kolla! Nu ska jag dra mig mot skolan och sätta mig i sminklogen ännu en gång för att se Zakarias Dabrowski sakta växa fram! Vi hörs!

SJU KORPAR I ETT TRÄD;

Ikväll är det då dags för vårt slutprojekt att ha premiär! Känner mig sjukt nervös just nu, men så ska det väl vara? Har nyss fått på mig teatersminket, och sen är det dags att fixa håret. 3 timmar kvar! Gah! Om ni vill komma och kolla på en kanonpjäs med mig och min kära klass så är det 19.00 på Midgårdsskolan ikväll, imorgon kväll (onsdag) och på fredag. 60 kronor för barn/ungdom, 100 kronor för vuxna. Midgårdselever kommer in gratis på alla kvällsföreställningar!
 

tjugoårsfest

Bilder från i lördags. Grymt rolig kväll. Imorrn är det premiär för vår föreställning på skolan. Oj. så tiden går fort!

Två för lycka;

Då var det dags att åka till skolan då! På en lördag! Woho! Fast mitt woho är inte ens sarkastiskt, för jag älskar verkligen att jobba med det här projektet. Tre dagar till premiär! Det börjar pirra i magen. 
 

Projektveckor

Hej allihopa! Den här veckan och nästa så är det projektveckor för oss sistaårselever på teaterprogrammet. Nästa vecka är det premiär för vårt slutprojekt, och det ska bli grymt spännande. Jag spenderar mina dagar på skolan från morgon till kväll, så orkar knappt göra något när jag kommer hem på kvällarna. Ska försöka ta lite mobilbilder från förberedelserna och lägga upp här på bloggen. Nu ska jag åka iväg, vi hörs!
 

nittonårsparty untz untz

Igårkväll hade jag och Linnea gemensam 19-årsfest hemma hos mig. Det blev en riktigt lyckad kväll med många glada människor, rejält med dricka och dans. Vet inte vad jag ska berätta, jag hade bara väldigt roligt! Tog massvis med bilder, och här kommer några av dem.

En riktig fulfan


I’ll never let you sweep me off my feet

Tjena! Nu är det fredag, och mitt sista lov börjar gå mot sitt slut. Usch, hemsk tanke! Men är väldigt taggad på de kommande 2 veckorna, så det är lugnt.
 
Igår hängde jag med Pontus på stan i några timmar för att fota lite till en fotouppgift jag har. Sen tog vi bussen hem till honom, var där i en timme och åkte sen tillbaka till stan. Då åt vi middag på Subway. Jag åt det vegetariska alternativet och var måttligt imponerad! Men ja, vill man bli vegetarian så är det ju bara att sätta igång. Efter det tog vi oss till Holmsund där syskonen Pedro och Pamela Lima bor. Vi umgicks hela natten med lite dricka, lekar, Singstar, Mean Girls och sådanna roligheter. Sen sov jag, Pontus och Pedro i Pedros stora säng.
   Idag vaknade vi upp sent, drog ner på stan och var där ett tag. Inatt ska jag jobba, och imorgon blir nog en väldigt rolig dag!  
 
Tre foton på mina kära, supersociala mobilnörds-bästisar

21:37

Sen sist jag skrev har jag hunnit få påsklov, haft besök av båda mina storasyskon med respektive, fyllt 19 år(grattis i efterskott till mig), firat påsk med mat och dryck (mest dryck hehe), jobbat två pass på jobbet och tillochmed pluggat lite granna. Jag ska försöka hitta tillbaka till bloggen, vi får se hur det går! Morgondagen kommer bli en bra dag. 

RSS 2.0