Hej måndag

Allt händer och jag bara jobbar och sliter. När jag inte jobbar så sover jag eller går på partaj. Fast inte just nu, nu sitter jag i morgonrock och längtar ut i solen. Dags att ta på sig shorts, linne, solbrillor och ge sig ut i världen. Jag har blivit världsmästare på att cykla på sistone. Jag tackar de kämparvilliga busschaufförerna och deras strejk! Stå på er! Nyss var det midsommar. Det ägde. Och innan dess var det några festliga dagar. Det ägde också. Jag ska lägga in bilder sen. Men nu lägger jag in två cambilder på en blond pojke med ruffsigt hår. 
 
 

Min hemstad

Spenderade helgen i Östersund, min fina hemstad! Jag hann med party, god mat, träffa min systerson för första gången och massa annat fint. Det var en bra helg. The end.
 

STUDENTEN!!!

Vad i hela friden ska man skriva nu? Det finns inga ord, även fast det finns så mycket att säga egentligen! Igår tog jag studenten. Ska försöka sammanfatta mina tre år på Midgård i ett inlägg senare, så det sparar vi, och fokuserar bara på studenten. Dagen igår var helt fantastisk. En av de bästa någonsin! Jag hade så jäkla roligt.
 
Först champagnefrukost med världens bästa klass. Sen betygsutdelning och kramar med världens bästa lärare. Och så avslutning i Valhalla, utspring och flaket. Allt var grymt! Vädret var lite taskigt ibland, och väldigt snällt ibland. Flaket var helt jävla obeskrivligt. Så fruktansvärt jävla skitroligt. Ville aldrig att det skulle vara över (Och det kommer aldrig vara över för mig). Jag har verkligen haft tur som fått spendera 3 år med dessa människor, för de är så fina att jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dem. 
 
Efter flaket åkte jag hem till min studentmotagning. Mamma hade gjort grymmaste buffén, släkten var där och allt var jättefint. Sen åkte jag hem till Pontus. Vi, Thim och Emma lyssnade på braig musik, drack mer och hade det trevligt. Sen liftade vi till stan och gick på studentskivan. Den var också väldigt rolig! Drack, sjöng karaoke, hade deeptalk inklusive storgråt med Elina, träffade massa bekanta och så vidare. Blev ingen jättesen natt, utan vi åkte hem till Pontus där någon gång under nattkvisten. Väldigt skönt! Idag vaknade vi upp ganska slutkörda och for och åt pizzabuffé. Det förtjänade vi. 
 
Som sagt, min dag igår var helt jävla fantastisk, med flaket som största höjdpunkt. Tack alla som gjorde dagen så magisk. Och alla som under tre år gjort och fortfarande gör hela mitt liv magiskt! ♥
 
 
 
 

Då kör vi då

Detta ska bli en dag att minnas för all framtid! Kom igen nu alla umebor födda 1994. Nu är det dags!
 

Blandade bilder från min kamera från de senaste veckorna;

Har haft några bra veckor! Sommar är ju gudomligt! Har tagit lite bilder med kameran och lite bilder med mobilen, och tänkte börja med att lägga upp de från kameran. Mobilbilderna kommer en annan dag. MEN INTE IMORGON FÖR DÅ ÄR JAG FETT UPPTAGEN FÖR DÅ TAR JAG FANIMEJ STUDENTEN!!!!
 
 

Malmö/Köpenhamn

Nu så, sådär en tre veckor senare, kommer nu bilderna från världens bästa helg! Jag och Pontus var ju då alltså i Malmö 17-19 maj, och hann under dessa dagar även med en grym partykväll i vårt kära grannland Danmark. Jag kan inte med ord beskriva hur bra vi hade det under dessa tre dagar. Uteserveringar med asgod mat, klubbar, Eurovision Song Contest (!!!!!!!!!), shopping, sol, hotellhäng, drinkar, Loreen live@Wonk osv osv osv. Helt klart den bästa helgen i livet hittills! Att se Eurovision Song Contest live har ju varit en dröm för mig i många år, och att dessutom få göra det med en bästa vän som också älskar det. Kan inte bli bättre! Här är några av alla hundratals bilder jag tog:


Hard to say good-bye

We didn't make forever.
We each got to go our seperate way,
And now we're standing here, helpless,
Looking for something to say.
We've been together a long time.
We never thought it would end.
We were always so close to each other;
You were always my friend.
   
And it's hard to say good-bye, my love.
Hard to see you cry, my love.
Hard to open up that door.
You're not sure what you're going for.
  
Tack kära skoldator för 3 år av fina minnen. Men idag tar det slut, idag ska du lämnas in. Vi var inte menade att vara tillsammans för alltid, men du kommer att vara för alltid saknad ♥

RSS 2.0