RIP Peace & Love

Och för andra gången så läggs en festival ner året efter att jag har varit där (Först Arvika, och nu Peace & Love). Trist! Speciellt för 9000 besvikna ungdomar som står med värdelösa biljetter och 2000 mindre på kontot. Vila i frid Peace & Love, tack för förra sommaren! Även om jag hoppades kunna få revansch på dig någon gång!

Grattis mammsen!

Mors dag är ju en väldigt töntig och överskattad dag i det stora hela. Men så råkar jag ju ha en mamma som är allt annat än töntig och överskattad, så självklart ska jag passa på innan den här dagen är slut att säga grattis på morsdag till denna ljuvliga kvinna. Kvinnan som orkar lyssna på mig när jag sjunger Eurovision-låtar, hon som tröstar mig när jag gråter till Vänner och skrattar åt mina Yrrol-referenser. Dessutom finns det 1000 saker till som gör henne till den ultimata mamman! Vad jag än skriver just nu så kommer det bli smörigt och töntigt, men vad ska man göra? Jag älskar dig mammsen, exakt lika mycket denna kommersiella töntdag som alla andra dagar på året ♥

Sommarmiddag hos Jenny

Åh, igår var en jättefin dag! Jag och Pontus åkte på eftermiddagen ut till Sävar för att hälsa på hos en världens bästa, vår älskade Jenny. Hon och Mikaela hade lagat en kanongod middag som vi åt ute i trädgården. Vi satt ute ett par timmar och bara njöt av att sommaren är här, och sen åkte jag, Jenny och Pontus in till stan. Vi stannade till hos Olivia ett tag, plockade med oss folket och drog sen ut på Take Queer och dansade i en massa timmar. Underbart! Sen sov jag och Pedro hos Pontus, och idag är det ännu en solig, härlig dag. Tack livet för det fina du ger oss just nu!

11:56

Jag bloggar aldrig längre, och det är trist! Sen jag senast skrev ett inlägg så har jag haft det stört bra! Jag hade den bästa helgen i mitt liv förra helgen när jag och Pontus var i Malmö/Köpenhamn. Ord kan inte beskriva hur bra vi hade det! Det ska jag självklart lägga ut massa bilder ifrån, så fort jag lyckats bestämma vilka! Så länge lägger jag ut några snabba bilder från skolan igår. Idag ska jag cykla till skolan (!!!), ha lektion, sen åka till kyrkan (!!!!!!!) och tillsist gå på bio ikväll. Tror det kommer äga, fast känner mig lite nervös inför studiebesöket i kyrkan. Hur gör man? Nåväl, det löser sig! 

När hände det här?

Den här bilden hade varit härligare om jag inte sett ut som en megabitch! Le Anton, le!

Blandade mobilbilder från de senaste veckorna;


Camo

Trevlig måndag allihopa! Dags för skola igen efter en helg full av jobb och jobbigheter!
  
(Bild 1 & 2 är ganska fina. Bild 3 & 4 är lite mindre fina. Gott och blandat med andra ord!)
 

Valborg 2013

Valborg igår bjöd på varierat väder, en nice hemmafest hos Jossan och Mozarella sticks som fyllemat med min kompanjon Pontus på nattkvisten. Inte helt fel!

RSS 2.0