Room mates on the run

Hej kära vänner och fiender!  Jag har massa fina (och fula) bilder att visa er. Och de kommer hamna här tillslut, hur lat jag än är just nu. Bilder från Bråvalla, min weekend i Stockholm och allmänt roliga kvällar här i mitt kära Göteborg. Förhoppningsvis kommer jag ta ännu fler bilder i den sista kategorin ikväll. För nu ska nämligen jag och min goa rumskamrat Malin snart dra ut på galej. Jag är ovanligt läcker ikväll, med bland annat  rött läppstift. Life´s a drag, eller nåt sånt. Ha det gött så hörs vi snart igen, puss!
 

Första året i Göteborg!

Och så helt plötsligt har ett år passerat! Idag är det exakt ett år sedan som jag och Pontus bakfulla tog tåget från Stockholm till Göteborg för att bosätta oss. Det känns ack så märkligt. Å ena sidan har tiden gått sjukt fort, å andra sidan så känns det som att vi alltid bott här. Hur som helst så har det här året varit fantastiskt, och jag känner faktiskt någon slags stolthet att jag fortfarande bor kvar. Att jag lyckats försörja mig själv i ett helt år, och fortfarande står ganska stabilt (Eller ja, det beror väl på vad man jämför med...). Det här året har jag träffat så himla många bra människor som står mig väldigt nära! Men självklart så har jag kvar mina älskade vänner som varit med på min resa längre än så. Ikväll ska jag och Pontus träffas och dricka ett glas (möjligtvis två...) för att fira att vi fortfarande lever, eller nåt sånt! Ha det bäst vänner, nu ska jag spatsera mot systemet!
 
Bild från Pontus instagram på två lite smånervösa killar påväg bort från hemmets trygga vrå. Tänk att jag var blond för ett år sedan!
 
 
 

Här kommer jag, Stockholm!

Sedan i måndags har jag inte lämnat min lägenhet. Jag har nämligen legat hemma och hostat, snorat och mått allmänt sämst. Det har inte varit superkul kan jag lova. Ännu är jag inte helt frisk, men idag har jag äntligen lämnat lägenheten. Och inte nog med det, jag har lämnat hela västkusten. Jag sitter nämligen på ett tåg påväg mot Stockholm nu, vilket känns askul. Tänker ignorera min jävla förkylning och ha världens bästa weekend i huvudstaden med min älskade bästis Elina. Jag har inte träffat henne sen i januari (!!) så jag längtar ihjäl mig! Om knappt en timme är jag framme! Se upp Stockholm, här kommer jag!
Kollage med mina senaste äventyr

Oj, helt plötsligt försvann två veckor, och inga blogginlägg har det kommit. Men jag tänkte att eftersom jag knappt får nån semester från jobbet så kunde jag ta semester från bloggen istället. Japp, det finns massvis med logik i det resonemanget... Att berätta om allt som hänt de senaste veckorna skulle ta alldeles för mycket tid, så jag tycker vi skippar det. Som tur är så är jag ju så enormt pysslig och kreativ, så jag har satt ihop ett gäng bilder till ett ståtligt kollage som ni kan beundra. Där ser ni lite av det som hänt sen sist. Mycket öl och sånt, men ja, vad ska man annars göra? I övriga nyheter har jag en rumskamrat för tillfället, och jag har bokat resor både till Stockholm och Umeå. Så livet känns ganska fint just nu. Just nu är det Way Out West i Göteborg, och det hade varit grymt att ha festivalband. Men pengabrist och jobb hela helgen sätter stopp för det. Aja, igår hängde jag ändå utanför området med goda vänner och en flaska vin, så lite festivalstämning får jag iallafall. Ikväll är väl planen likadan som igår, ungefär! En annan sak jag borde ta tag i är att lägga ut massa Bråvalla-bilder snart. Men aja, det kommer när det kommer och så vidare. Här kommer kollaget, ha det gött kompisar!
 

RSS 2.0