FREDAG/LÖRDAG

FREDAG:
 
LÖRDAG:
 

ONSDAG/TORSDAG

ONSDAG:
 
TORSDAG:
 

10:26

Lalala jag gör ingenting just nu! Igår var jag ledig, och jag slappade bara hemma. Dödsskönt. Eller nä, jag gick på Willys också. Jag fick lön igår, och lönedag = ostköpardag. Välkommen till mitt kylskåp kära ost, du är efterlängtad! Nu ska jag jobba långa pass tre dagar i rad, och sen kommer ännu en ledig dag. Fint! Nu måste jag gå mot pendeltåget. Här kommer en bild på mig, Malin, Alice och Linn från i söndags när vi rockade Andra Lång. Puss och kram!
 

Blandade mobilbilder från den senaste tiden

Jag är så dålig på det här. Förlåt. Jag har haft det bra sen sist iallafall! Har festat, promenerat Partille-Göteborg, skaffat nya vänner osv osv osv. Nu ska jag gå mot bussen för att åka ut på nya äventyr. Puss på er!
 

JUBILEUM

God dag medmänniskor! Hur står det till? Jag ska om några minuter knyta på mig mina skor och promenera till Partille Station för att ta tåget till jobbet. Ett långt pass väntar, vilket känns lite halvjobbigt. Men efter det ska jag ut i natten med Kajsa, så jag är ändå rätt taggad på den här dagen. Idag vill jag förresten uppmärksamma att jag har Max-jubileum. Idag är det exakt tre år sedan som jag för första gången tog på mig den otroligt glamorösa Max-uniformen. Tre år har gått, och här står jag nu, på min tredje Max-restaurang och serverar friterad potatis. Då var jag 17, nu är jag 20. Vi får se vart jag tagit vägen om tre år. 
 
En charmig liten bild jag tog av mig själv på min första dag på Max, 4 juli 2011
 
 

RSS 2.0