Emmas födelsedagsfest

Det blev en kväll att minnas. Eller förtränga fort som fan. Jag har inte bestämt mig än!
 
 

Helgen med Elina

I helgen hade jag besök av en av de bästa människorna jag känner! Elina var här och förgyllde mitt liv, vilket hon är expert på. Det var ett par underbara dagar som innehöll allt som behövs för en grym helg. God mat, fest, shopping, slappande i soffan... Jag njöt av varje sekund av min kära väns närhet. Nu är det min tur att åka till Stockholm nästa gång, och jag längtar redan!
 
 

Festkväll med Johanna

I måndags satte jag mig på bussen och åkte till Johanna. Vi har planerat ett tag att vi skulle käka middag tillsammans och bara umgås. Men planerna förändrades och middagen bestod tillslut av öl och minttu. Inte helt fel i min åsikt. När vi kände oss redo för fest tog vi oss till Andra Lång. En rätt stillsam kväll på Andra Lång slutade med att jag och Johanna hittade två snubbar på Brygghuset, och utan att vi egentligen visste varför så satt vi plötsligt i en taxi på väg mot efterfest. Där bjöds det på dansbandsmusik och Jack & Coke. Ja, så kan det gå! 
 

Halloween-helgen

Precis som förra året så kom Johanna på besök under Halloween-hegen. Och precis som förra året så var det underbart att ha henne här. Vi hann med mycket under några få dagar! Party, bio, restaurangbesök, bingo... Förutom att det uppenbart var grymt att ha min älskade Johanna vid min sida, så var det även kul att umgås med Pedro och Pontus. Vi har inte träffats så mycket på sistone, så nu fick vi en rejäl dos av det. Gött! Tog tyvärr inte så jättemycket bilder, så jag blandar mina egna med Johannas bilder.
 

Jennifer

Nu har jag bytt header igen, även fast jag knappt använder bloggen längre. Peppar mig själv att headerbyte betyder att jag kommer bli bloggsugen igen, men det brukar funka lite sisådär. Vi får se hur det går denna gång. Bilden på mig från montaget kommer från en kväll som jag hade med Jennifer för någon vecka sedan. Jennifer är en av de bästa människor som jag träffat sen jag flyttade hit till västkusten. Hon kommer från Sundsvall, vilket får mig att undra ifall det krävs en flytt till Göteborg för att alla vi goa människor från olika delar av Norrland ska träffas?
 
Hur som helst, fin kväll med event (med gratis drinkar) på T-shirt Store och sen Jazzhuset med obligatorisk efterfest efteråt. Har några suddiga bilder från när jag och Jennifer förfestade hemma hos henne, och en vimmelbild från T-shirt Store. Kanske inte den charmigaste bilden i världshistorien, men är man på ställen med fotograf så får man väl vara okej med att bli avbildad som man faktiskt ser ut...
 

Idag vill jag gratulera min fader

Innan jag joggar iväg mot bussen för att åka till jobbet vill jag passa på att säga grattis. Jag vill säga grattis till en man som idag blir 53 år gammal. Och inte är det vilken gubbtjyv som helst som fyller år idag, nej nej! Det är min pappa som vi firar idag! Grattis pappsen på din dag! Vi ses till jul, jag saknar dig! Kram!
 
Jag och pappa för 7 år sedan:
 
 

RSS 2.0