För en och en halv vecka sedan var Linnea här...

...och det var självklart jättemysigt! Vi käkade middag och drack öl hemma hos mig innan vi mötte upp Signe och for hem till Johanna. Trevlig kväll som slutade med att jag och Linnea råkade hamna i Hammarkullen. Så kan det gå!
 
 

Efter personalmöte kommer öl

I onsdags var det personalmöte på jobbet! Jämfört med förra mötet så kändes detta smidigare och relevantare. Men hur kul är det egentligen att skriva om själva mötet? När det var över så drog jag och Kajsa till Kellys för att dricka öl, och sen anslöt sig ett stort gäng kollegor (Jag och Kajsa skippade aktiviteten som de andra åkte på, eftersom vi inte kände oss helt i form). Vi drog ihop ett långbord där på Kellys och hade riktigt trevligt hela gänget. Det är tur att man har bra kollegor, annars hade man väl gått in i väggen för länge sedan!
 
 

Jazzhuset i torsdags

Det har inte hänt så mycket spännande sen sist. Jag har jobbat natt hela helgen med Elin, en av mina absoluta favoritkollegor. Så även fast det såklart varit jobbigt så har jag även haft roligt! Eftersom jag skulle stå på Max hela helgen så valde jag att gå ut och festa i torsdags istället (För hade jag varit ledig i helgen hade jag säkert stannat hemma i torsdags...). Gården på Jazzhuset stod på agendan, och det var riktigt skoj som vanligt. Mina underbara vänner Emma och Malin djade, och jag älskar deras sköna blandning av musik! Lyckades fastna på en vimmelbild också. Lite halvt i bakgrunden, men jag syns ju iallafall... Ikväll händer spännande saker med min look. Stor förändring på gång!
 

Antons kreativa kväll

Ikväll har jag sovit och tittat på Paradise Hotel. Det låter kanske inte så jätteinspirerande, men känner man sig sjuk så tycker jag att man har ett frikort till att vara en slöfock. Igår kväll försökte jag mig dock på att vara en "kreativ själ". Det gick väl sådär. Jag och Malin tog mina tomma ciggpaket och byggde en pyramid. Sen klippte jag i de två affischer som jag tagit på stan och satte upp på väggen. En på Lykke Li och en på Håkan Hellström Det blev väl lite lagom snyggt.
 
När dessa två oerhört kreativa tilltag inte kändes helt tillräckligt valde jag att sminka bland annat oerhört tjocka ögonbryn och skriva 'dö' på min kind. Sedan tog jag några svarta och svåra webcam-bilder. Provade idag att sätta en av dessa artistiska 'dö'-bilder som header här på bloggen. 10 minuter senare ringer pappa och är orolig. "Mår du inte bra Anton?". Så är det för oss missförstådda konstnärssjälar (OBS ironi). Det här är ett väldigt rörigt inlägg, jag orkar inte ens läsa igenom det själv. Hoppas ni mår bra allihopa, för det gör jag (Trots att jag hostar massvis och skriver 'dö' på kinden). Puss och kram!
 
 
 
 
 

Förra veckan

 

RSS 2.0