Lite blandade kvällar del 2

Tjugoandra augusti
Malin fixade mitt hår och min make up innan vi drog ut på Andra Lång
Tjugotredje augusti
Jag tog med mig Pontus hem till Johanna där vi förfestade med mojitos och väldigt blandad musik.Sen drog vi och festade vidare på Slice på Rio Rio
Trettionde augusti
Pontus hade inflyttningsfest, men jag hann även smita över till Lisa som firade sin födelsedag (Kollage #1). Kvällen fortsatte med att jag, Pontus och Ester-Lee rockade Jazzhuset (Kollage #2)
Första september
Jag och Malin åkte hem till Alice. Förfest, och sen åkte vi till Andra Lång. Efter en helt vanlig lången-kväll blev det lite tumult innan ett gäng nya och gamla vänner åkte tillbaka till Alice för efterfest.
Sjuttonde september
Pernilla bjöd in en massa folk från jobbet på hemmafest. Trevligt att träffa kollegorna i en mer avslappnad miljö och utan de fula Max-mössorna på huvudet. Någon gång under sena kvällen/tidiga natten åkte jag, Philip, Kajsa och Alexander hem till Kajsa för att efterfesta (= ta varsin shot och kolla på youtube-klipp)
Nittonde september
Vanlig lången-kväll med gänget. Sedan efterfest som slutade med att jag ramlade och gjorde sönder mina byxor + mitt knä. Trevlig kväll ändå!
Tjugonde september
Inflyttningsfest hos Hanna och Emelie. Jag drack rödvin och minglade runt och hade trevligt. Sen mötte jag upp Malin och Emma och intog Brygghuset. Jag fick även träffa på underbara Johanna. Kvällen slutade med att jag somnade på bussen (igen) och hamnade helt åt helvete. Klassisk Anton!
Tjugofemte september
Malin och Emma dj:ade på Jazzhuset. Jag dansade runt på dansgolvet med en öl till kul musik!
 
 

Lite blandade kvällar

Nionde augusti
Rave med goda vänner
Tjugoåttonde augusti
Öl på Brygghuset med efterföljande, galen efterfest
Tjugonionde augusti
Askul kväll på Club Queer med fina Alice och Elsa
Sjätte september
Klassisk öl-kväll
Sjunde september
Förfest med Pontus och Jennifer. Sen random firma-fest (?) innan jag och Jonatan åkte ut på äventyr resten av natten.

Umeå-vistelsen

Hej bloggen! Nu ska jag återigen försöka komma tillbaka och skriva här. Fast jag brukar väl egentligen inte skriva så mycket, iallafall inte så mycket av värde. Den här bloggen handlar ju mest om att lägga ut bilder från festkvällar, mest för att bevisa för mig själv och min omgivning att jag har ett fungerande socialt liv. Denna gång tänkte jag slänga upp ett gäng bilder från mina dagar i Umeå. För två veckor sedan åkte jag till min föredetta hemstad för att umgås med familj och vänner, och det var helt underbart. Verkligen precis vad jag behövde! Spenderade mest tid med min kära familj, men hann ändå träffa en hel del vänner. Dessutom hann jag med ett besök på min gymnasieskola där jag fick vara med på en teaterlektion.  Tyvärr var jag rätt lat med kameran under dessa dagar, men några bilder har jag ändå skrapat ihop som ni kan se här nedanför:
 
 

Min Weekend i Stockholm

För några veckor sedan så åkte jag ju till Stockholm över helgen, men jag har ännu inte skrivit något om det eller lagt ut några bilder. Hur som helst, min helg i huvudstaden var helt grym. Jag åkte ju dit för att umgås med Elina, och vi hade det så himla bra. En perfekt blandning av party och chill. Både dansgolv och TV-mys . Vi åt god mat (Bland annat pizza på balkongen och restaurangkäk på Vapiano). Dansade till Sarek, gick i massa second hand-affärer, kröp i korridorer, halvsov på Burger King och bara njöt av att äntligen vara återförenade. Dessutom fick Elinas kusin Moa en uppläxning av en drag queen och jag blödde näsblod på McDonalds. En perfekt helg, helt enkelt.
 
 
 

RSS 2.0