Lite blandade kvällar del 2

Tjugoandra augusti
Malin fixade mitt hår och min make up innan vi drog ut på Andra Lång
Tjugotredje augusti
Jag tog med mig Pontus hem till Johanna där vi förfestade med mojitos och väldigt blandad musik.Sen drog vi och festade vidare på Slice på Rio Rio
Trettionde augusti
Pontus hade inflyttningsfest, men jag hann även smita över till Lisa som firade sin födelsedag (Kollage #1). Kvällen fortsatte med att jag, Pontus och Ester-Lee rockade Jazzhuset (Kollage #2)
Första september
Jag och Malin åkte hem till Alice. Förfest, och sen åkte vi till Andra Lång. Efter en helt vanlig lången-kväll blev det lite tumult innan ett gäng nya och gamla vänner åkte tillbaka till Alice för efterfest.
Sjuttonde september
Pernilla bjöd in en massa folk från jobbet på hemmafest. Trevligt att träffa kollegorna i en mer avslappnad miljö och utan de fula Max-mössorna på huvudet. Någon gång under sena kvällen/tidiga natten åkte jag, Philip, Kajsa och Alexander hem till Kajsa för att efterfesta (= ta varsin shot och kolla på youtube-klipp)
Nittonde september
Vanlig lången-kväll med gänget. Sedan efterfest som slutade med att jag ramlade och gjorde sönder mina byxor + mitt knä. Trevlig kväll ändå!
Tjugonde september
Inflyttningsfest hos Hanna och Emelie. Jag drack rödvin och minglade runt och hade trevligt. Sen mötte jag upp Malin och Emma och intog Brygghuset. Jag fick även träffa på underbara Johanna. Kvällen slutade med att jag somnade på bussen (igen) och hamnade helt åt helvete. Klassisk Anton!
Tjugofemte september
Malin och Emma dj:ade på Jazzhuset. Jag dansade runt på dansgolvet med en öl till kul musik!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0