Saker jag räknar ner till

Idag är det exakt  ett och ett halvt år sedan som jag flyttade till Göteborg (Okej, jag bor i Partille, men jag säger att jag bor i Göteborg!). Vanligtvis brukar jag väl titta tillbaka vid sådanna här tillfällen, men nu tänker jag istället titta framåt. Just nu finns det så mycket fint att längta till, så jag har sammanställt fem saker inom den närmsta tiden som jag längtar lite extra till. Förutom detta så längtar jag självklart till solsken och fågelkvitter. Och så längtar tills nästa gång jag ska äta glass, vilket lär bli tre sekunder efter att jag publicerat detta blogginlägg. 
 
 

FRIDAY/SATURDAY


 

TGIF

Och så var den första "riktiga" arbetsveckan över. Nu börjar jag sakta men säkert fatta hur saker funkar. Känns kanon! När jag kommer hem från jobbet på en fredag som denna är självklart det första jag gör att jag slänger på mig lite smink och öppnar en öl. 5 dagar i rad som seriösa Kontors-Anton, nu är det dags för Party-Anton att göra comeback. När denna öl är uppdrucken drar jag till Malin. Dags att känna sig ung och galen igen!
 
 

Pustervik

Just det ja, har ju glömt att lägga upp dessa bilder från när jag och Christina var på Pustervik, där jag sprang på en massa goda vänner. Hade kunnat skriva mer, men jag måste sova. Pusshej!
 

Fyrtiosju

Idag vill jag vara med dig, för idag fyller du år. Igår ville jag vara med dig, för du är så jävla bra. Imorgon kommer jag vilja vara med dig, för jag saknar dig så fruktansvärt. Jag kan inte vara med dig just nu, för du bor där och jag bor här. Men åh vad jag vill vara med dig. Varje dag. För jag älskar dig.
 
Grattis på födelsedagen mamma
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

Mina 5 mest gillade Instagram-bilder

Instagram är ju en trevlig liten app. Jag är inne och kollar på andras bilder väldigt ofta, men är själv riktigt värdelös på att lägga ut bilder. Medan många andra lägger upp bilder flera gånger per dag så la jag under 2014 ut 3,3 bilder i månaden i snitt. Jag har ganska få följare och får ganska lite likes på mina bilder, vilket jag skyller på min inaktivitet. Men förmodligen är det för att mitt instagram-konto är rätt tråkigt, haha! De flesta av mina bilder får bara 10-35 likes.  Även om mina mest gillade bilder inte heller fått så mycket mer än så tänkte jag nu lägga ut dem som en liten topp 5-lista. Bara för att jag inte har något annat att skriva om just nu.
 
5.
Antal likes: 41
Från: 2014-03-15
 
4.
Antal likes: 43
Från: 2014-01-03
 
3.
Antal likes: 44
Från: 2014-06-01
 
2.
 
Antal likes: 45
Från: 2014-04-26
 
1.
 
Antal likes: 46
Från: 2014-09-14

Hjärtedagen 2015

Melodifestivalen med Pontus, snax och öl/grogg. Sen lite dans på Pustervik innan jag fick sova på Pontus soffa. Så var min Alla Hjärtans Dag-kväll. Nu måste jag sova, pusspuss
  
 

Fredagskvällen

Hejhej! Glad alla hjärtans dag alla ni vackra, underbara, magnifika, varma människor! Min dag har spenderats med att städa lägenheten. Astråkigt men välbehövligt! Om en halvtimme eller så kommer Pontus hit för att förfesta med mig till Melodifestivalen, och sen får vi se vart vi hamnar. Vad har Göteborg att erbjuda en lördagskväll som denna? Vem vet!
 
Igår var det fredag, och då drog jag och Linnea på Sejdeln för en after work-öl. Linnea käkade en burgare också, men jag nöjde mig med en skål nötter. Sen kom hennes pojkvän, och vi alla tre drack öl och körde rita-gissa-lekar med Linneas anteckningsblock. Sen åkte jag hem till Malin och Petter för mer öl, men orkade tillslut inte hålla ögonen öppna längre, så jag somnade på soffan. Så var det med den saken!
 

Vimmelbilder från WONK

Äntligen har vimmelbilderna från fredagen på WONK kommit ut! Jag lyckades fastna på två stycken. En med mina kära kamrater Pedro och Adam, och en med...två personer jag inte riktigt vet vilka de är. Och här ser vi ju något intressant. Jag kör "titta bort i fjärran-blicken" på båda bilderna. Jag vet inte varför jag tror att det är snyggt. Nästa gång ska jag försöka titta in i kameran. Och kanske till och med bjuda på ett leende!
 
 

10 slumpade bilder

 

WONK i fredags

I fredags var jag, Adam och Pedro på WONKs öppningskväll. Klubben som letat sig från Malmö till Stockholm har nu äntligen också kommit hit till GBG. Vi inledde med förfest hos Adam innan vi taggade åkte till WONK för att dansa och mingla. Jag hade en väldigt trevlig kväll, så jag tror absolut inte att det var sista gången jag var där. På natten sov jag på ett närliggande hotell (Som vanligt skippar vi detaljerna va?), och dagen efter blev det hotellfrukost. Inte helt fel, även om hotellfrukostar var roligare innan jag blev vegetarian. Men lite melon och färskpressad apelsinjuice tackar man ju inte nej till. Lördagskvällen spenderades hos Pontus med chilinötter, rödvin och Melodifestivalen. Nu är det söndagskväll, och jag måste sova. Imorgon börjar utbildningsvecka nummer 2 på jobbet. Ha det gött amigos!
 
 

17:42

Hejhejhej! Tiden springer iväg, och man står bara och häpnas. Igår hade jag en bra fredagskväll, men jag tror jag sparar det och lägger ut hela helgen samtidigt. Har ingen tid just nu för att lägga in bilderna och så där. Jag ska nämligen snart åka hem till Pontus. Ikväll är det ju premiär för Melodifestivalen 2015, och jag känner mig redo! Kommer nog bli kul! Istället för bilder från igår lägger jag upp en bild från i torsdags, när jag och Linnea var och second hand-shoppade. Jättekul att komma så nära en ny kollega på så kort tid! Ha en fortsatt fin helg allihopa, och förlåt för tråkiga inlägg! Pusshej!
 
 

En kvällshälsning

Klockan är tjugo över tio på kvällen, och nu säger jag god natt! Idag hade jag min första dag på utbildnigen för mitt nya jobb, och imorgon bitti är det dags att fortsätta. Så en utvilad Anton är nog att föredra, då detta är en snabbkurs i ekonomi och juridik vilket jag är LÅNGT ifrån expert på. Hittills känns det väldigt spännande, även om det är mycket nytt att lära sig. Efter jobbet idag har jag varit hemma, ätit mat och varit trött. Det är väl såhär livet kommer se ut framöver, haha. Ha det fint så hörs vi snart igen, pusspuss
 
 
 

Glamour-svartis

Igår hade jag en bra kväll! Jag åkte hem till Maja med en flaska vin. Där bjöds det på förfest med bra musik och popcorn. Sen tog vi oss till Bellevue d'är det vankades Glamour-svartis. Jag hade superkul! Kvällen till ära körde jag en sminkning med massa glitter. Kände mig riktigt stilig. Här kommer pics. För det är kul med pics.
 
 

RSS 2.0