Två saker som hände i juni:

Dagen efter midsommar råkade jag och Mimmi hamna vid Kåsjön. Vi klagade inte utan njöt av lite härlig sommar.One Direction spelade på Ullevi och vi hängde på takterass alldeles bredvid och drack bärs och lyssnade.
 
 
 

MIDSOMMARAFTON

Snart är det Halloween, men på nassis.blogg.se så är det dags för midsommar. I den här takten så är jag väl i kapp med bloggen ungefär till nästa midsommar. Hur som helst, midsommaraftonen var en ytterst trevlig kväll som spenderades hos Luisa i Mölndal. Nu ska jag gå ner och hämta tvätten i tvättstugan (Wow, en aktuell update?), så vi nöjer oss med detta och kikar på bilder. Puss
 

Massa bilder från april-juni

Jag dundrar på med att komma ikapp här. Detta inlägg kommer nog bli fett långt, för jag tänkte lägga ut bilder från massa grejer jag gjorde april-juni. Ja, så vi kör väl igång. Här kommer det:

 
Linnea var här. Vi var tydligen på klubb och på McDonalds bland annat.

- Grillade med Malin, Petter och Anna.

- Andra Lång-kväll med Mimmi, Pedro, Adam och Maja

-Valborg. Spenderades med bland annat Mimmi och Alexandra.

- Mimmis födelsedag med tapas-middag.

- Fett bra kväll på Yaki-Da. Naomi Pilgrim spelade, och så var Kakan dj och sen drog vi på efterfest någonstans.

- Pyjamasparty-svartis. Vi åkte dit i partytaxi.

- Jazzhuset med Christina
- Erik kom på besök

- Vin vid näckrosdammen med Alexandra, Niklas och glow sticks

- Dagens efter-mys med Iva. Rökte under fläkten och sen blev det våfflor med cashewröra och pesto.

Johannas födelsedag firades på taket där hon bodde då. Fin kväll.

- Tiffany Kronlöf spelade på Yaki-Da. Tror jag hängde med Lisa, Albin och några fler efter att klubben stängt? Typ drack öl i en park?

- Myskväll med Maja och thai-mat.

- Hängde på Alexandras balkong med ett glas vin.
 
 

Köpenhamn 2015

En av de bästa sakerna som jag varit med om under 2015 var när jag och Alexandra spenderade 5 dagar i Danmarks huvudstad. Det var i början av april, och vi var där för att se "Rupaul's Drag Race: Battle of the seasons". Den här resan var helt fantastisk från början till slut. Jag fick bland annat sitta ner och prata med (och ta shots med) några av mina stora idoler. Och så drack jag massvis med öl, åt massa god mat, promenerade runt i ett soligt Köpenhamn, köpte min första Lace Front-peruk och massa mer saker. Och allt detta med en av mina bästa vänner. Allt var bara bäst!
 
 

3 kvällar från februari/mars

Japp, jag ska försöka komma ikapp lite granna! Här kommer 3 kvällar från början av året, strax efter att jag slutade blogga
Kväll 1: Jag och Pontus var på spelning med grymma Hello Saferide på Stora Teatern. Sen till Pedro för förfest innan vi hamnade på Park Lane. När de stängde vid 3 så var vissa av oss fortfarande partysugna. Jag, Pedro och Daniel åkte på svartis och sen minns jag inte så mycket mer. Hallå, det är ju nästan 8 månader sen!
Kväll 2: Minns att detta var en kul kväll. Var på fest med bland annat Maja i ett stort kollektiv-hus fullt med norrlänningar. Vi sov över där, och efter en rolig kaffestund med hela gänget åkte jag och Maja på pizzeria!
Kväll 3: Sista kvällen i detta inlägg är 31 mars, min tjugoförsta födelsedag. Jag (+Pedro) var hos Pontus som lagade en smarrig paj till middag. Sen blev det några öl på Andra Lång med några fler kompisar!
 

Jag är kanske tillbaka

Hej.
Jag har inte bloggat sen i februari. Det är oktober nu.
Jag har ingen anledning, har bara blivit så.
Ska jag börja igen? Jag vet inte. Satt nyligen och läste igenom gamla inlägg och tänkte "Gud vad kul det är att ha allt samlat på ett ställe". Så nu sitter jag här. Vet inte vart jag ska börja. Ska jag skriva om allt som hänt de senaste 8 månaderna? Det är ganska mycket. Tillexempel det här (ej i kronologisk ordning):
  • Varit i Danmark med Alexandra, vilket var så jävla bäst.
  • Kommit på att min livsdröm är att jobba som Drag Queen
  • Jobbat som Drag Queen-mingelvärdinna på Gretas ett flertal gånger
  • Deltagit, och kommit femma, i Tumblr's Drag Race
  • Haft en underbar helg i Malmö med Linnea
  • Varit på Way Out West och sett Florence + The Machine
  • Haft en underbar helg i Stockholm med Elina
  • Blivit rumskompis med Mimmi
  • Fyllt 21 år
  • Haft min fantastiska familj här på besök
Nämen vi får se hur det blir här framöver. Kommer ta tid att komma ikapp om det nu är fysiskt möjligt. Vi tar ett steg i taget!
 
 

RSS 2.0