Ett sista inlägg ♥

Hej! Detta är Anton vid tangenterna, första gången jag skriver något på denna blogg på många år. Jag kommer inte börja blogga här igen, utan vill bara skriva några saker som ett sista inlägg. För det första, den här bloggen betydde väldigt mycket för mig framförallt under mina tonår i Umeå och jag är så glad att den fortfarande finns här. Att gå in på den här bloggen och läsa gamla tankar och titta på gamla bilder är något jag gör lite väl ofta, haha. Det känns så kul att så mycket finns bevarat. 
 
Men, med det sagt så vill jag bara passa på att påminna om att denna blogg startades när jag var 16 år gammal och framförallt skrevs av mig som tonåring. Idag är jag snart 25 år gammal och även om det mesta på denna blogg är halvpinsamma festbilder och ointressant pladder om skola och populärkultur så finns det även vissa inlägg, uttryck och åsikter som jag inte längre står bakom. När jag läser en del inlägg många år senare så inser jag att de ibland innehåller värderingar som inte reflekterar den människa jag är i dag.  Jag kommer inte att radera några inlägg men jag vill poängtera att jag idag inte på något sätt står bakom de exempel på exotifiering, sexism, body shaming etc. som tyvärr kan förekomma i ett fåtal inlägg på denna blogg.
 
Jag är så glad att jag vuxit som människa från den där 16-åringen som startade den här bloggen. Jag kommer fortsätta att gå tillbaka och läsa gamla inlägg då och då och det är ni alla självklart också välkomna att göra. Om ni hittar något roligt/tänkvärt/problematiskt som ni vill diskutera så får ni gärna kontakta mig på andra sociala medier. 
 
Kärlek och respekt till er alla ♥
/Anton Nässlin

RSS 2.0